Folder van de week

Wat is barjona?

Barjona is een groep vrijwilligers uit verschillende plaatselijke kerken, die bezorgd zijn over de geestelijke ontwikkeling op ons dorp (Urk).

De scheiding tussen kerk en wereld vervaagt steeds meer en de manier waarop jullie, jongeren, de weekends doorbrengen is dikwijls op een wereldse manier en geeft ons verdriet. Daarom zoekt Barjona jullie wekelijks op bij diverse uitgaansgelegenheden en illegale barren.

Daarbij begeleidt Barjona kerkenraadsleden van diverse kerken; het betreft de kerkenraadsleden van de Chr. Geref. Maranatha, Chr. Geref. Ebenhaezer, Geref. Gemeente Sion, Geref. Gem. in Ned. Menorah, Oud Ger. Gem. in Ned. Jachin Boaz, Gereformeerd Vrijgemaakt Rehoboth kerk, Herst. Herv. Elim en de Herst. Herv. Moria.

Wij willen jullie in liefde, maar met ernst waarschuwen tegen bijvoorbeeld drugs-, alcohol-, gokverslaving enz, maar bovenal wil Barjona je wijzen op Hem, de Heere Jezus Christus, Die gekomen is om zondaren zalig te maken.

Als je verder met ons wilt praten, je zit ergens mee, je bent in nood en wilt hulp of je wilt gewoon iets vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u ons helpen?
Steun het werk van Barjona:

Rabobank Nr: 17.02.37.435
Ten name van: Stichting Barjona

(Stichting Barjona is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI)