Folder van de week

AC/DC

ACDCHelaas, AC / DC 's zanger Bon Scott, "heeft zichzelf dood gedronken", aldus het verslag van de lijkschouwer. Scott is dood aangetroffen in zijn auto na een genotzuchtige fuif. Hij liet zijn leven en zijn ziel aan het einde van "Highway to Hell", die Bon Scott zong over voorafgaand aan zijn overlijden. Scott is een gewelddadige dood gestorven door te stikken in zijn eigen braaksel.

Grafsteen Bonn ScottScott, die een satanische pentagram rond zijn nek droeg, zong in zijn liedje getiteld 'Highway to Hell', "Hey satan, betaalde mijn rechten, spelen in een rockband, ik ben op weg naar de hel." Circus Magazine melde: "Door de muziek van AC/DC, is er een verontrustende onderlinge verhouding tussen plezier/seks/dronkenschap en bewusteloosheid/dood, welke nu haar tragische hoogtepunt heeft bereikt".

AC/DC’s filosofie en muziek heeft niet alleen Bon Scott een voortijdige dood ingejaagd, maar het Amerikaanse leger gebruikte AC/DC’s muziek als "psychologische foltering" om Manuel Noriega vanuit de Vaticaanse ambassade in de gevangenis te krijgen. Helaas hebben miljoenen AC/DC-fans vrijwillig het gif ingenomen die Noriega gedwongen en de snelweg naar de hel voor Bonn Scott vergemakkelijkt heeft.

AC/DC is openhartig en eerlijk tegenover hun fans. Ze maakten duidelijk dat zij niet alleen hun roem in een rockband kregen door satans macht, maar dat zij hun fans ook de eeuwige verdoemenis mee in willen slepen doordat ze zingen: "als God links gaat, ga ik rechts, ik neem je mee naar de hel, ik zal je krijgen, satan heeft je, Hell’s Bells, als je het kwade doet ben je een vriend van mij."

Dank aan de Heere, Hij heeft een smalle weg gemaakt die naar het eeuwige leven leidt en een Hemel voor degenen die liever eeuwige vreugde met hun schepper hebben in plaats van eeuwige kwelling. (Mattheus 7:13-14, Johannes 14:6).