Folder van de week

Aerosmith

AerosmithMia Tyler leek, toen ze 16 jaar oud was, meer gevoel te hebben dan haar vader Stephen Tyler toen ze zei: "Hij staat daar en hij betast zich zelf. Hij is 46 jaar oud en zou zoiets niet moeten doen.". Stephen Tyler is een van de bandleden van Aerosmith. Seksuele perversie is niet het enige dat Aerosmith heeft gepromoot.

Stephen Tyler en Joe Perry van Aerosmith worden ook wel de ‘Toxic Twins’ genoemd, vanwege hun onbesuisde bevrediging in chemische drugs. Tyler heeft gezegd: "Wij geloven dat alles wat het waard was om te doen het waard is om het meerdere malen te doen." Hij zei ook: "Ik moet heel Peru opgesnoven hebben." Buiten seks en drugs om heeft Aerosmith ook geweld gepromoot in hun muziek. "Ik maak je wakker met een bijl. Ik laat je met kogels doorboorde lichaam op de stoep achter." In het versje, Seasons of Wither (Seizoenen van verdorren), verklaren zij: "Liefde voor de duivel bracht haar naar mij."

Onze hoop en gebed is dat de liefde van God jou wegtrekt bij of uit de buurt houd van de muziek van Aerosmith en alle andere muziek die Zijn eer niet op het oog heeft!